Bouwkavels Skoatterwâld Heerenveen

Bouwkavels Skoatterwâld aan de Rosa Manusweg te Heerenveen

 

U de kavel? Wij maken graag uw droom werkelijkheid.

Homme Siebenga bouw staat voor u klaar met 60 jaar ruime bouwervaring voor tevreden klanten! Van bouwplan tot realisatie. Duurzaam en transparant.

Heeft u uitgesproken ideeën over een eigen woning of vindt u het juist lastig om wensen in beelden te vangen. Homme Siebenga bouw denkt met u mee en stelt ook praktische vragen over wat wonen voor u betekent. Gezinssamenstelling, toekomstplannen, werk, hobby’s etc. alles speelt een rol bij het realiseren van uw ideale leefomgeving.

Het bouwproces begint met een idee, wat langzaam vorm krijgt. De wensen van de bewoner staan voorop. Van voorbereiding tot oplevering en daarna! Wij bouwen transparant, hebben een efficiënt planning en kopen slim in. Tijdens het gehele bouwproces geven we heldere informatie. Onze enthousiaste medewerkers zijn goed opgeleide vaklieden met veel ervaring. Wij zijn trots op ze!

Korte lijnen, passie, meesterlijk in maatwerk, lange ervaring, oog en oor voor u als opdrachtgever. Dat zijn onze sleutelwoorden.

Contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak kan altijd: 0513-846383.

 

Buiten wonen, maar dichtbij alle voorzieningen van de stad.

Dit deelplan is gelegen in de 2e fase van Skoatterwâld en zal uiteindelijk aan ongeveer 18 particuliere woningen plaats bieden.

Er zijn kavels voor zowel vrijstaande als voor een enkele twee-onder-een-kap woning beschikbaar. De oppervlakte van deze kavels varieert van ca. 600 m2 tot ca. 800 m2 voor de hoekkavels.

De kavels grenzen langs de voorzijde aan een groenstrook van circa 6 m breed langs de genoemde straten en aan de achterzijde aan een waterpartij. Deze waterpartij, met daarin nog een aarden wal beplant met enkele bomen, is de natuurlijke buffer tussen de lintbebouwing aan Het Meer en de wijk Skoatterwâld.12832479_1037255883007722_6358094302948282580_n

Diensten

Bij ons kunt u terrecht voor