Projecten

Restauratie tuinmanswoning Huize Voormeer

In Heerenveen zijn wij begonnen met de restauratie van de tuinmanswoning bij Huize Voormeer. Het gebouw zal weer in oude ere hersteld worden.

Homme Siebenga Bouw

Onderhoudswerkzaamheden voor Lenferink Vastgoedonderhoud, Groningen

Aan de Saffierflat te Groningen is in opdracht van Lenferink Vastgoedonderhoud, de oude gevelbekleding vervangen voor nieuwe gevelbekleding.

Homme Siebenga Bouw

Nieuwbouw woning De Zeilen, Meerstad

Ook buiten Friesland zijn wij te vinden. In Meerstad (Groningen) zijn wij van start gegaan met deze nieuwbouw woning gelegen aan het water.

Homme Siebenga Bouw

Nieuwbouw tuinhuis Regentesselaan, Skoatterwald

Op de Regentesselaan in Skoatterwald hebben wij in samenwerking met Harm Schokker Grondverzet een tuinhuis gerealiseerd. Het tuinhuis ligt verdiept in de tuin met uitzicht over het water.

Homme Siebenga Bouw

Verbouw woonhuis IJntzelaan, Mildam

Op de IJntzelaan in Mildam zijn wij gestart met de verbouw van het woonhuis. Op de beneden muren na is de complete woning afgebroken waarnaar er daarna weer is begonnen met de opbouw.  De woning wordt weer opgebouwd met onze eigen geproduceerde prefab houtskeletdelen.

Homme Siebenga Bouw

Houtskeletbouw woning, Maurik

Voor een opdrachtgever uit Maurik (Gelderland) hebben wij deze dampopen  houtskeletbouw woning gerealiseerd en geplaatst, welke is geproduceerd in onze eigen houtskeletbouw werkplaats. Binnen 3 dagen van fundering tot complete wind- en waterdichte woning.

Homme Siebenga Bouw