Diensten

De volgende diensten kunnen wij voor u als bouwpartner aan de hand van een gezamenlijk opgesteld plan van aanpak, tekeningen en eventueel een bestekomschrijving
(afhankelijk van het project) volledig naar wens en op maat realiseren:

NIEUWBOUW
Het begint met een idee, dat langzaam vorm krijgt en tenslotte moet worden uitgevoerd. Daaronder vallen vergunningaanvragen, het maken van tekeningen en constructieberekeningen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren. Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst bij het bouwen van uw bedrijfspand, woning, aanbouw, veranda, schuur tuinhuis of schutting.

BOUWKAVELS
U de kavel? Wij maken graag uw droom werkelijkheid. Buiten wonen, maar dichtbij alle voorzieningen van de stad.VDit deelplan is gelegen in de 2e fase van Skoatterwâld en zal uiteindelijk aan ongeveer 18 particuliere woningen plaats bieden.
Er zijn kavels voor zowel vrijstaande als voor een enkele twee-onder-een-kap woning beschikbaar. De oppervlakte van deze kavels varieert van ca. 600 m2 tot ca. 800 m2 voor de hoekkavels. De kavels grenzen langs de voorzijde aan een groenstrook van circa 6 m breed langs de genoemde straten en aan de achterzijde aan een waterpartij. Deze waterpartij, met daarin nog een aarden wal beplant met enkele bomen, is de natuurlijke buffer tussen de lintbebouwing aan Het Meer en de wijk Skoatterwâld.

RENOVATIE EN RESTAURATIE
Het renoveren van uw woning of bedrijfspand kan veel tijd en energie kosten. Maar vergeet u niet, dat er kennis nodig is, omdat het gevaarlijk kan zijn zomaar balken of muren te verwijderen. Wij helpen u graag bij het renoveren van bij voorbeeld uw woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer of toilet. Ook de renovatie van een verouderd dak, gevel of kozijnen behoort tot de mogelijkheden. Vooraf maken wij duidelijke afspraken met u over welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren en tegen welke prijs.

AAN OF VERBOUW
Is uw huis is te klein geworden of u wilt gewoon meer ruimte? Er zijn tal van oplossingen om uw huis te vergroten. Denkt u hierbij aan een dakkapel, dakraam, aanbouw, serre, het verwijderen van een muur etc. Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bespreken en u daarin te adviseren. Ook kunnen wij aangeven of uw wensen technisch haalbaar zijn en op welke wijze deze het beste kunnen worden uitgevoerd. Aansluitend maken wij geheel vrijblijvend een prijsindicatie.

ONDERHOUD
Bij alle soorten van onderhoud houden wij rekening met originele detaillering, materiaalkeuze en gewenste stijl. Onderhoud kan onderdeel van een project zijn, maar ook een op zichzelf staand project.

HOUTSKELETBOUW (HSB)
Wilt u duurzaam bouwen? Dan is houtskeletbouw een goede suggestie. In de nieuwe loods van Homme Siebenga bouw kunt u terecht voor al uw wensen! Hier worden voor particulieren en derden houtskeletbouw panelen geprefabriceerd. Levering en plaatsen van houtskeletbouw-panelen, maar natuurlijk ook complete Houtskeletbouw woningen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. De panelen kunnen tevens worden voorzien van installatiewerk, beglazing en buitenafwerking.

BOUW BEVEILIGEN
Wij kunnen tijdens het gehele bouwproces desgewenst uw persoonlijke eigendommen beveiligen tegen diefstal en vandalisme.

 

Diensten

Bij ons kunt u terrecht voor