Diensten

Nieuwbouw & Houtskeletbouw

Nieuwbouw
Heeft u bouwplannen en weet u niet goed hoe nu verder? Wij adviseren u graag! Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u de juiste begeleiding bieden betreft het verder uitwerken van uw wensen en ideeën.  Hierbij kunt u denken aan het realiseren van een nieuwe woning of bedrijfspand maar ook voor de kleinere projecten zoals bijvoorbeeld een nieuwe veranda of een tuinhuis bent u bij ons aan het juiste adres. Het resultaat: een ontwerp volledig naar uw wens. Wij werken samen met verschillende architecten die verdere vorm kunnen geven aan uw wensen & ideeën.

Houtskeletbouw
Wilt u duurzaam bouwen? Dan is houtskeletbouw een goede suggestie. In 2018 is een nieuwe loods gerealiseerd waarin wij onze eigen houtskeletbouw panelen fabriceren. Van het casco leveren van een woning (dit houdt in het leveren en opzetten van de panelen) tot de volledige verdere afwerking, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Aanbouw & verbouw

Wilt u graag meer ruimte in uw woning creëren? Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning te vergroten. Hierbij kunt u denken aan een dakkapel, een dakraam, het wegbreken van een muur, etc. of het plaatsen van een aanbouw.

Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden en adviseren wij u verder.

Onderhoud & Renovatie

Onderhoud, u ontkomt er niet aan. Het vervangen van (delen van) een kozijn of boeideel óf het plaatsen van een nieuwe deur, alles is mogelijk. Wij voeren voor zowel particulieren als bedrijven/organisaties diverse onderhoudswerkzaamheden uit.

Bij alle soorten van onderhoud houden wij rekening met originele detaillering, materiaalkeuze en de gewenste stijl. Vooraf komen wij bij u langs voor een gesprek om te kijken naar de uit te voeren werkzaamheden.