Wie zijn wij

Homme Siebenga Bouw

Meesterlijk in maatwerk en passie voor het werk

In 1957 is oprichter Homme Siebenga van start gegaan met Bouwbedrijf Siebenga te Oranjewoud. In 1978 verhuisde het bedrijf naar de Rotstergaastweg 35 in Heerenveen waarna Homme Siebenga uiteindelijk het stokje heeft overgedragen aan zijn zoon, Arjen Siebenga. Samen met het team heeft hij in de 40 jaar die volgden het bedrijf verder uitgebreid tot een bekend en gewaardeerd bedrijf in Heerenveen en omgeving.

Vanaf juli 2015 is het bedrijf verder gegaan onder een nieuwe naam, Homme Siebenga bouw, en met een nieuwe directie: Jan de Vries en Wietze van Wieren. Weliswaar een nieuw jasje, maar met het oude vertrouwde Siebenga-gevoel. Jan en Wietze hebben, met de jarenlange praktijkervaring die zij hebben opgedaan in de bouw, alle kennis in huis om elk project naar uw wensen en dromen te verwezenlijken.

Direct contact opnemen
Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze diensten

Nieuwbouw & Houtskeletbouw

Heeft u bouwplannen en weet u niet goed hoe nu verder? Wij adviseren u graag! Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u de juiste begeleiding bieden

Aanbouw & verbouw

Wilt u graag meer ruimte in uw woning creëren? Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning te vergroten. Hierbij kunt u denken aan een dakkapel of dakraam

Onderhoud & Renovatie

Onderhoud, u ontkomt er niet aan. Het vervangen van (delen van) een kozijn of boeideel óf het plaatsen van een nieuwe deur, alles is mogelijk.